Category Home

Corona in huisdierenvaccins

Te verwachten is dat op den duur nog meer zaken aangepakt moeten worden waar we van houden en ons goed doen. In t nieuws is af en toe summier wat gezegd over huisdieren en corona, dat ze t kunnen hebben en overdragen. Ik had in mei al eens n post van iemand gezien dat er n streng van corona in vaccins zit en ben dat gaan uitzoeken. En ja hoor.

NOBIVAC https://mcvoordieren.nl/kennisbank/inentingen-hond/

Hondengriep 2009

http://www.nobivac.com/about-nobivac-history-of-innovation.aspx

https://www.drugs.com/vet/nobivac-canine-flu-h3n8.html#

http://www.nobivac.com/about-nobivac-novibac-around-the-globe.aspx

Onderdeel van Merc

https://www.merck-animal-health-usa.com/nobivac/partnership

Met n corona vaccin voor honden

https://www.merck-animal-health-usa...

Lees verder

Het Cyber Polygon Event heeft boodschappenjongens bij de Eclipse Foundation

25 juli 2021

De naam zegt eigenlijk al genoeg want donker zal t worden. ‘Gelukkig’ bieden al deze bedrijven ‘n oplossing die ons verder brengt naar de NWO.

In 2020 hadden ze reeds ‘n online meeting en nu in oktober ook weer, waar je je gratis voor kunt inschrijven. Download the 2021 IoT & Edge Commercial Adoption Survey Report

Understand the requirements, priorities, and challenges enterprises are facing when deploying IoT and edge computing technologies in our new survey report.

Download Today The Community for Open Innovation and Collaboration

The Eclipse Foundation provides our global community of individuals and organizations with a mature, scalable, and business-friendly environment for open source software collaboration and innovation.

https://www.eclipse.org

...Lees verder

IK DENK DAT GOD HET ME WEL VERGEEFT

2 november 2020

Ik ken E. al 15 jaar. Een buurvrouw van een flat verder, of terug, het is maar net welke kant je bedoeld. We kennen elkaar van de honden uitlaten in het bos vlakbij. Inmiddels wonen we er niet meer, maar we hebben nog contact. Helaas niet meer zo veel als eerst en in deze tijd is het vreemd om niet meer de nabijheid te mogen hebben zoals voorheen. Heel stiekem, als niemand ons ziet, een knuffel die ze zo heeft verdiend. Te absurd voor woorden dat dat illegaal is. Je affectie tonen, liefde, een arm om iemand heen. Ze zit sinds maart binnen. Gaat naar buiten om het hondje uit te laten. Iemand anders doet de boodschappen en heel af en toe gaat ze zelf. Maar dat heeft die vriendin liever niet. Een ieder die E...

Lees verder

Boer zoekt Steun

10 juli 2020

Woensdag 8 juli Assen en Wijster

We kunnen natuurlijk met miljoenen mensen naar een nieuwe reeks “Boer zoekt vrouw” kijken. Wordt daar dan ook bij verteld dat deze partner stevig in zijn/ haar schoenen moet staan en nog maar kort mee kan boeren? Maar ja, deze tranen trekken geen kijkcijfers. De agenda ligt klaar en ons land moet wijken voor woningen.

Heel terecht dat de meest hardwerkende mensen van dit land dit niet pikken. Bedrijven zoals de VAM waar ze stonden worden niet aangepakt, zo ook KLM niet. Die krijgen geld toe om de boel te blijven vervuilen. Geef die steun maar aan de boeren!

De boeren hebben de afgelopen vier decennia reeds bewezen dat ze de stikstof hebben gereduceerd met 70%! Wanneer is het genoeg? Schouten en kornuiten vinden het nooit genoe...

Lees verder

From Friends to Foes

De randslachtoffers van de Coronacrisis waar niet over gesproken wordt

2 augustus 2020

Alleen als je Cafe Weltschmertz, Blue Tiger Studio’s, Ongehoord Nederland of Viruswaanzin kijkt, naar demonstraties gaat waar artsen, wetenschappers, juristen of andere deskundigen het woord voeren, heb je enig idee dat het aantal randslachtoffers vele malen hoger ligt dan het hele virus kan tellen.

De economie, MKB, evenementenbranche, horeca, freelance creatieven, mensen die geen afscheid hebben kunnen nemen van dierbaren, opgesloten bejaarden en geestelijk gehandicapten, zelfmoorden, eenzaamheid, psychische impact van de maatregels, om er maar een stal te noemen. 

Zo wil ik er één benoemen die ik in chats tegenkom en ook zelf ervaar,
vriendschap...

Lees verder

VVEM (Vereniging van Evenementenmakers) over uitspraak Minister de Jonge

26 mei 2020

Willem Westerman van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM):

“De opmerking van Minister de Jonge is al weer oud nieuws. Er hebben reeds gesprekken plaatsgevonden en het belangrijkste nu is begrip voor de situatie.”

In een telefoongesprek dat plaats vond op 12 mei 2020 was Dhr. Westerman zo vriendelijk om mij te woord te staan. Ik legde uit dat ik onderzoek deed naar de huidige stand van zaken en een stuk wilde schrijven en publiceren dat eens een ander geluid laat horen dan hetgeen men over het algemeen in de media laat zien. De opmerking “Pas als er een vaccin is zijn evenementen weer mogelijk” van Minister de Jonge was de aanleiding, want dat was nogal een uitspraak.

“Dat is al weer oud nieuws” liet hij me weten...

Lees verder

Politiewoordvoeder maar eens gebeld

11 juni 2020

Ik ben maar eens zo vrij geweest om contact op te nemen met de woordvoerder van de politie. Eerst het algemene nummer gebeld en een heel vriendelijke meneer gesproken die mij het volgende op mijn vraag: Hoe komt het dat er voor de ene demonstratie een complete politiemacht uitrukt, er mensen worden opgedreven en –gepakt en voor de andere niet terwijl men zich daar duidelijk niet aan de 1,5 m. afstand hield? Tevens met het oog op wat Rutte, Halsema en de woordvoerder van de politie Amsterdam zeiden, dat we in een democratisch land leven en demonstreren een recht is, dat het belangrijk is omdat het thema dat is en dat vrijheid van meningsuiting en vrijheid heel belangrijk is.

Wat er per gemeente gebeurd heeft hij niets over te zeggen, dat is aan de burgemeester...

Lees verder

Home

Soms heeft je bedrijf een boost nodig.
Een nieuwe visie vanuit een ander perspectief.
Een kritische, doortastende, doeltreffende met een scherpe blik op dat wat er was, is en kan komen. Duurzaam en verantwoord. Odile biedt je dat, want ik geef vanuit zowel een pragmatische als creatieve kant advies en maak een opzet of ontwerp dat betrekking heeft op:

Lees verder