Unique Sellingpoints

Unique Sellingpoints zijn de gaten in de gatenkaas. Iedere branche heeft overeenkomsten, maar perfectie bestaat niet en zo blijven er ruimtes over die jij met jouw producten, diensten of werkzaamheden kunt opvullen. Ik kan je helpen bij het vinden van deze punten waarmee je jouw bedrijf kunt promoten en opnieuw kenbaar kunt maken.

Hoe kom ik op Unique Sellingpoints voor jouw bedrijf?
Met een oog voor details benoem ik datgene dat van belang is om naar buiten en in beeld te brengen. Dit kunnen kleine veranderingen zijn op je website, maar tevens m.b.t. je promotiemateriaal, want ieder bedrijf heeft ze.
Er zijn namelijk altijd zaken die jij net even anders doet, verkoopt of aanbied. Het kan zijn dat deze punten soms moeilijk te definiëren zijn of dat er bij zijn die je zelf over het hoofd ziet, omdat ze voor jou voor de hand liggend zijn. Voor jouw (toekomstige) klanten kan het echter zo zijn dat ze dit niet zien en juist aan de punten die jouw bedrijf zo uniek maken voorbij gaan. Om dat te voorkomen, help ik je graag.

Kosten zijn wederom afhankelijk van de werkzaamheden en je wensen. Va. 300, – euro, incl. adviesgesprek van 2 uur, doornemen website en promomateriaal.