Ingenieuze plannen

Ingenieuze plannen ontstaan door op zeer kiene wijze de verschillende aspecten van je bedrijf, producten, diensten, werkzaamheden en vervolgens daaraan synchroon lopend, de pr, marketing, communicatie en media op diverse manieren te combineren. Dit door ze samen te laten lopen in een continue stroom van verandering en deze vervolgens naar buiten te brengen om je klanten te bereiken, in welke vorm dan ook.

Ze worden gesmeed met veel genot over wat het je kan brengen. Samen met innovatieve ideeën is dit toch wel de grootste kick aan mijn vak als creatieve consultant. Want wat kan ik bedenken om jouw bedrijf, product of dienst in de picture te zetten, wat nieuws te bedenken en de omzet te vergroten? Een meer dan leuke uitdaging die alle grenzen overschrijdt.

De betekenis van Ingenieus is:
– Briljant
– Doordacht
– Geestig uitgedacht
– Knap
– Kundig
– Kunstig
– Scherpzinnig
– Vaardig
– Vernuftig
– Vindingrijk
– Zinrijk

Hoe kom ik op ingenieuze plannen voor jouw bedrijf?
Al de woorden die hier boven vermeld staan hebben betrekking op mijn denkvermogen, het talent om dit tevens onder woorden te brengen en te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om het te realiseren. Ik kom, in combinatie met mijn eigenschappen die vermeld staan bij innovatieve ideeën, op producten, diensten en of werkzaamheden die een goede aanvulling of vernieuwing kunnen zijn voor jouw onderneming.

In een proces dat betrekking heeft op zowel jouw bedrijf als die van de markt ga ik:
– Analyseren,
– Research verrichten,
– Brainstormen over toegevoegde waardes,
– Overleggen met jou en je team,
– Evt. experts benaderen,
– Uitwerken tot een concreet plan,
– Presentatie opzetten,
– Indien gewenst een mediastrategie bepalen. (Zie tevens punt …)

Het eindresultaat is een concept dat bestaat uit een rapportage van de eerder genoemde werkzaamheden. Hiermee kun je zelf bepalen of, wanneer en hoe je het in werking gaat stellen.

Wellicht is het de overweging waard om ‘De Groene Route’ toe te passen voor je onderneming, mocht je dit nog niet in werking hebben gesteld. Ik duid hier op MVO en Duurzaamheid. Iets waar mens en bedrijf steeds meer interesse in krijgt en belangrijk gaat vinden. Wil je weten wat ik in deze voor je kan betekenen? Neem dan een kijken op de pagina genaamd ‘De Groene Route’.

Basistarief en Bonusregeling
Ik hanteer een basistarief van 2.500, – euro (excl. externe onkosten boven de 250, – euro en BTW), afhankelijk van de werkzaamheden die ik voor je dien te verrichten. Nadat er resultaten behaald worden door de ingenieuze plannen die zijn doorgevoerd ontvang ik een n.t.b. bonus. D.m.v. een contract wordt vastgelegd wat de voorwaarden zijn.
De kans is echter groot dat hier een innovatief idee in verdwijnt ten behoeve van je onderneming. In dat geval overleggen we hoe de regeling dan zal worden toegepast, omdat ik in deze werk met no cure – no pay.

Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en ik werk met geheimhoudingsclausules.
Voor het aanvragen van octrooien, het laten vastleggen van ideeën of (beeld)rechten betrek ik één van mijn contacten er bij. Maar je bent vanzelfsprekend vrij om hierin zelf een keuze te maken.