Mijn persoonlijke drijfveer

greatthings
Mens, dier en natuur heb ik altijd belangrijk gevonden en me in verdiept. Sinds de komst van mijn zoon is dit aangescherpt, want: Wat is de toekomst die ik voor hem zou willen nalaten?

Met die vraag kwam ik er achter dat we daarmee aardig op onze qui vive moeten zijn. Waar begint die veelal? Juist, bij de producten en diensten die bedrijven, organisaties en instanties bieden. Zo ook bij jou. Zodoende help ik juist graag de mensen en hun onderneming die vanuit hun hart te werk gaan om mee te werken aan een wereld waarbij leefbaarheid op een gezonde manier voorop staat. Maar, ik bied mijn diensten niet aan iedereen aan.

Op de pagina ‘Two wrongs don’t make a wright’ ofwel ‘Je kunt wat krom is niet recht praten’ kun je lezen voor wat voor soort bedrijven ik geen werkzaamheden verricht.

Bij ‘Voor wie’ kun je lezen of jouw bedrijf er wel onder valt. Twijfel je, schroom niet om contact met me op te nemen. Als je als rasechte ondernemer vanuit je hart werkt en je opzet reeds van een ‘groene’ gedachte is voorzien of je wilt dit gaan doen, dan ben je bij mij bij ‘t goede adres om je verder te helpen.