Solidair BV

solidait-logo

Solidair uit Schagen werkt duurzaam. Zij bedrukken en borduren uw bedrijfs- en/of promotionele kleding op de meest milieuvriendelijke wijze. Zowel t-shirts, poloshirts, sweaters, maar ook werkkleding zoals jassen broeken etc. Zij drukken met inkten op waterbasis of gebruiken andere phtalaat- en pvc vrije inkten. Ook beschikken ze over een geavanceerde borduurstraat.
Zij leveren ook graag uw promotionele- of bedrijfskleding , opdat u verzekerd bent van goede, eerlijk gemaakte  kleding die goed geschikt is om ecologisch te bedrukken of borduren.

www.solidairbv.nl

Omdat ik zelf met een kinderkledinglijn bezig was, dan wel ben, deed Dhr. Kruijer mij destijds een voorstel om dit in een samenwerking tot stand te brengen. Om hem tevens te helpen heb ik vanuit mijn expertise de website doorgenomen en kwam met een aantal opmerkelijke punten die ik heb aangevuld met de zaken die vernoemd staan bij Special.

Zo stond er informatie op de homepage die vragen opwierp, of niet direct relevant was voor de bezoeker. Maar ook een paar woorden en zinnen die beter in zocht mochten komen. Zo ook op de 3e pagina, waar duidelijk een Unique sellingpoint stond en meer tot zijn recht zou komen als deze op de homepage kwam te staan, of zelfs in de banner.
Zo waren er nog wat tekstuele zaken die wat aanpassing en opheldering nodig hadden en tot slot heb ik het aangevuld met wat plannen en ideeën. Deze laatste hadden betrekking op bijv. de uitbreidding van de webshop, aangaan van samenwerking met leveranciers en mogelijkheden die betrekking hebben op PR, communicatie en de inzet van media.

Het verslag bestond uit 9 pagina’s. incl. voorkant en inhoudsopgave.