It’s all in a name

Odile01
ODILE is een Franse naam. Wellicht heb je wel eens gehoord van een plaatsje genaamd Sainte Odile. Nu ben ik geen heilig boontje en heb ook niet de intentie om dat te worden maar, het kent haar bepaalde kwaliteiten toe die handig van pas kunnen komen m.b.t. mijn vak en dus ook voor jou.

O     (Optimist) Optimist, Sportive speler, Marketier, Jager

D     (Determent) Vastbesloten, Volhouder, Idealist

I      (Independent) Onafhanklijk, Onderzoeker, Intelligent

L     (Leader) Leider, Leraar, Genezer, Durft beslissingen te nemen

E     (Educated) Wijs, Handig, Lef, Inventief

Als een individu hou ik er van om onafhankelijk te zijn, reizend rond de wereld, het land, of mijn eigen stad kan voor mij erg spannend en belonend zijn, als dat ik het leuk vind om situaties of mensen te (be)kijken.

Ik heb de capaciteit om een getalenteerd verteller te zijn, of intuïtief sterk. Ik kan uitblinken in activiteiten en streef naar zelfstandig ondernemerschap en zonder toezicht te werken, met alleen een algemene opzet van wat er moet gebeuren.

Het leven kan voor mij zeer aangenaam zijn als ik mezelf wat ruimte en vrije tijd toesta en, de ideeën en interesse blijf volgen die mij aanspreken, i.p.v. in andermans voetsporen te treden.

Ik heb de drang om mensen te begrijpen en helpen, en een sterke intensi- en sensitiviteit om dat te bewerkstelligen.

Deze eerste naam heeft van nature een vriendelijk, aan-gename karakter en geeft aan uit te blinken in artistieke, dramatische en muzikale expressie.

Dus, als dit waar is, ben je bij de juiste persoon gekomen om de klus te klaren!