Odile01

Mijn persoonlijke drijfveer

“We hebben de aarde in bruikleen. Een planeet waar we zuinig op moeten zijn en beseffen dat ie ons niet onuitputtelijk van dienst kan zijn als we alleen maar blijven nemen. Wij hebben niet het alleenrecht, maar we zijn wel de enige zoogdieren die geen deel uitmaken van het ecosysteem. Een weg terug is niet meer haalbaar, maar het maken van bewust keuzes om enig evenwicht terug te brengen wel. De natuur is zo mooi en houdt ons in leven en ik, wil mij inzetten om ook hen in leven te houden.”

Odile van Brunschot

Lees verder…

Lees verder
Brood01

Verschil biologisch, ecologisch, organisch & biodynamisch eten

 

Biologisch eten is enorm in opkomst. De beweegredenen om biologisch eten zijn veelal als volgt: natuurlijker, gezonder en duurzamer. Geen synthetische hulpstoffen; geen antibiotica; geen chemische gewasbeschermingsmiddelen; geen genetische modificatie. En dus beter voor de lichamelijke gezondheid en mentale gesteldheid. Toch gaat dit verhaal lang niet altijd op voor een biologisch bordje eten.

Er zijn namelijk verschillende vormen van “puur natuur” eten, waaronder biologisch, ecologisch, organisch en biodynamisch. En de ene vorm is beduidend ingrijpender en heilzamer dan de andere…

Klik HIER om het gehele artikel te lezen.

Bron: Salusi

Lees verder
damagecontrol

Imago & Imagoschade

Imago Het imago van een bedrijf, organisatie of instantie is een belangrijk en soms zelfs Unique Sellingpoint. Je blijft ermee overeind of valt er door om. Het kan ook zijn dat het werkelijke imago niet tot zijn recht komt. Dit kan verschillende factoren hebben. Dit kan verschillende factoren hebben die ik d.m.v. onderzoek voor je kan benoemen en vervolgens uit te voeren tot het gewenste resultaat is behaald.

Imagoschade Al dan niet door eigen toedoen, kan dit een enorme impact hebben op je onderneming. Het kan voor een kort termijn zijn, maar ook langdurige gevolgen hebben. Als de schade wordt opgelopen door een externe partij, is dit uiteraard een zure appel om doorheen te bijten. Mensen onthouden de negatieve publiciteit en projecteren hem ook op jouw bedrijf, producten en diensten...

Lees verder
watchout

Let op!

Deze site wordt geleidelijk voorzien van allerlei informatie over media en hoe de diverse aspecten ervan werken. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met me op.

Lees verder