CrossTop

 

logo-Crosstop-72dpi-RGB-web

CrossTop verleent de volgende dienstverleningen:

CrossTop solutions. De dienstverlening van CrossTop is een pakket mogelijkheden die is samengesteld uit een aantal zeer hoog gekwalificeerde oplossingen van bedrijven die met laatste technieken u zo goed mogelijk kunnen helpen. Op deze website kunt u een beschrijving aantreffen van de dienstverlening en die wij uiteraard graag aan u in een persoonlijk gesprek toelichten aan de hand van uw situatie.

Consultancy en Interim Sales management. CrossTop kan het onderscheid maken als het gaat om interim sales management. Niet alleen hebben wij interim managers met veel ervaring, ook beschikken zij over kennis van de laatste ontwikkelingen. Hieronder treft u een opsomming aan van de meest voorkomende aandachtsgebieden. Wilt u meer weten over onze interim diensten, klik dan hier.

Online marketing performance. Vanaf het begin zullen wij kijken naar u online performance, om te zien hoe de markt op uw product of dienstverlening reageert. Dat valt duidelijk op te maken aan de hand van het bezoek op uw website. Het ideale aan deze softwaretool is, dat u dit direct kan aanzetten en gedurende het hele proces u van directe informatie voorziet over uw bezoekers. Met naam, adres en telefoonnummer. Voor de afdeling marketing is deze informatie van buitengewoon belang. Immers, ze krijgen direct te zien hoe de bezoeker op uw website is gekomen, hoe lang ze er zijn geweest, op welke pagina, of het een vaste klant is of een prospect en of ze al meerdere keren zijn geweest. Wanneer daar een conversie probleem zit, dan is dat eenvoudiger te detecteren.

Leadgeneration met via LinkedIn. Vlak nadat dit proces is opgestart, kan door middel van geautomatiseerd programma gezocht worden naar personen binnen LinkedIn die een mogelijke prospect kan zijn. Het ideale van deze methode is, is dat alle accountmanagers gewoon hun normale werk kunnen doen en dat op de achtergrond dit systeem permanent aan het zoeken is naar prospects (tussen de 30 en 700 per dag). Door het gebruik van dit instrument wordt niet alleen uw salesteam onder de aandacht gebracht van potentiële klanten, maar ook uw bedrijfsnaam of uw merk van uw organisatie (branding). Deze beiden instrumenten zijn gedurende het hele proces actief en zorgen voor een permanente stroom leads. Mocht het zo zijn, dat uw organisatie niet de capaciteit heeft om deze leads op tijd opvolging te geven, dan heeft CrossTop een paar zeer vertrouwde partners op het gebied van telemarketing.

TOC for Sales. Het begeleiden van uw salesteam is bij ons in goede handen. CrossTop werkt met de beproefde methode van ‘TOC for Sales‘, die sales benadert als een volledig systeem. Het past de principes van TOC (Theory of Constraints) toe op het salessysteem. Met deze methode analyseren we zowel de mogelijkheden als de beperkingen van uw organisatie en ontwikkelen we verbeteringen en oplossingen. Dit concept biedt u een duidelijk inzicht in het salessysteem en de knelpunten die de groei van uw omzet beperken. Daarmee hebben zowel sales professionals als het sales topmanagement een duidelijke tool in handen voor het maximaliseren van de omzet. Bovendien is TOC for Sales zo ontworpen dat het voor elke uitdaging op salesgebied een oplossing biedt, zowel nu als in de toekomst.

http://crosstop.nl

_______________________________________________________________________________________________

De samenwerking met  houdt in dat ik mijn klanten, indien nodig, kan voorstellen zodat zij deze zaken voor je kunnen uitvoeren. De diensten die zij bieden kunnen een mooie aanvulling zijn op hetgeen ik voor je kan verrichten, maar het kan ook zo zijn dat zij precies in huis hebben wat jouw bedrijf nodig heeft. Hoe dan ook, stel ik je graag aan hen voor.

Bovendien is ook directeur / eigenaar Michiel Mooyaart duurzaam ondernemer. Zo verzendt hij documenten via mail m.g.v. pdf’s en plant hij zo veel mogelijk afspraken achter elkaar zodat hij niet elke dag op de weg hoeft te zitten. Iets dat niet alleen tijd, maar ook brandstof bespaart.