Essenza Briefing

Beste Anneloes en Vassilis,

Zojuist hebben jullie een overzicht gezien met een aantal hoofdstukken / pagina’s. Op deze wijze hebben jullie 24/7 toegang tot alle documentatie en overzichten. Deze lijst zal regelmatig aangevuld worden, maar dan stel ik jullie daar per mail van op de hoogte. Om het één en ander toe te lichten het volgende, gevolgd door een aantal vragen en opmerkingen:

Crossmediale opzet: Op dit overzicht kunnen jullie zien wat er allemaal aan media is wat betrekking kan hebben op Essenza. Ik zeg kan, want wellicht zitten er zaken bij die jullie (nog) niet nodig vinden. Naast de ‘buttons’ staan vakjes in dezelfde kleur met een lijstje dat daar betrekking op heeft. Deze kunnen aangevuld worden, maar ook gereduceerd. De kern blijft hoe dan ook het bedrijf Essenza, met alle media mogelijkheden die jullie kunnen inzetten.

Media Strategie / Agenda: Deze is gelinkt aan een online agenda in Google waarvan ik jullie de link heb gestuurd. Iedereen heeft een eigen kleur gekregen. Anneloes en Vassilis hebben een groene kleur, Ik; Oranje, Marco; Blauw, Luigi; Rood, Tessa; Lila en Algemeen is Grijs. Op de To Do lijst kunnen jullie een overzicht zien van alle werkzaamheden, zonder data of deadlines. Jullie kunnen overigens rechtsboven op Dag, Week, Month, 4 days of Agenda klikken om het op een andere wijze te bekijken. De laatste is een opsomming met data. Hier kunnen gemakkelijk veranderingen in aangebracht worden.

To do lijst: Wat ik hier boven reeds benoemde, is dit een overzicht van alles wat er op media gebied nog dient te gebeuren. Bij mij staat een hele lijst, maar als er zaken tussen staan die jullie zelf willen, dan wel kunnen doen, dan kan dat uiteraard.

Documenten: Omdat er diverse teksten worden geschreven heb ik op deze pagina een overzicht gemaakt met verschillende categorieën. Alles wat mij wordt toegezonden en ik geredigeerd heb, komt hier te staan en kunnen jullie zowel openen als downloaden. Jullie kunnen er evt. veranderingen in aanbrengen en deze naar mij toezenden. Dan zorg ik er voor dat het op deze pagina terecht komt.

Images: Ook beeldmateriaal wordt voor zowel web als print gebruikt. Op deze pagina net als bij documenten een overzicht van het materiaal dat er gebruikt gaat worden. Ook deze kunnen jullie open en downloaden.

Urenoverzicht Odile: Op deze pagina hou ik bij hoelang ik waaraan gewerkt heb. Ook zal ik aangeven hoe lang ik inschat ergens voor nodig te hebben n.a.v. de To Do lijst.

___________________________________________________________________________

Drukwerk: In documenten ben ik een overzicht aan het maken van de kosten m.b.t. het drukwerk. Maar, zou graag willen weten wat de oplagen en jullie wensen zijn m.b.t. grootte, dikte, afwerking ed. Ik heb thuis voorbeelden van de soorten papier en dikte. Deze kan ik meenemen als we de huisstijl gaan bespreken. Jullie zouden je vast op Flyerzone.nl kunnen gaan oriënteren. Het gaat om flyers, briefpapier / facturen en bedankkaarten (zie ansichtkaarten).

Omdat ik geen bevoegdheid heb om te tekenen of te betalen zullen jullie er zelf zorg voor moeten dragen, maar kan ik jullie uiteraard wel wegwijs maken in wat er dient te gebeuren. Ik heb nu berekend dat het drukwerk via hen twee weken voor de opening gereed is zodat er twee weken te tijd is om het te verspreiden.

Verspreiden flyers: Ik denk tevens aan randgemeenten en dan veelal op locaties waar jullie doelgroep komt. Maar wellicht ook een bibliotheek, sportcentra / tandarts / medisch centrum (in een goede wijk), (kleding)winkels, boekhandel, de school van de kinderen (als men er wat mag uitdelen of ophangen. Is er een mogelijkheid dat er via een mailing ouders bereikt worden?),…

S.w.s. kennis maken met de naaste buren in de winkelstraat en te zien met wie jullie een uitwisseling hebben. Zoals jullie lieten weten sluit het goed aan bij de Biologische slager, maar er zijn nog veel meer winkels te vinden waar jullie op één of andere manier mee samen kunnen werken.

Opening: Hebben jullie zelf enig idee over wat jullie willen? Dit m.b.t. de aankleding, actie, genodigden, of jullie een prominent iemand willen om het te openen, wellicht bepaalde bladen of kranten in gedachte? …

U of je en jij? Willen jullie de teksten in de u of je en jij vorm? Ik zag nu je staan, maar vraag het voor de zekerheid.

Agentschap Van welk merk worden jullie ook alweer agent?

Groeten,

Odile