Essenza Urenoverzicht Odile

Datum
Tijd
Totaal
Onderwerp
23-12-2015
 14:15 – 15:45 = 1,5 u.
 1 u. 30 min.
Mediastrategie
23-12-2015
18:01 – 18:03 = 2 min.
 1 u. 32 min.
Mailcontact
 29-12-2015
 9:30 – 10:00 = 30 min.
 2 u. 02 min.
Mediastrategie
30-12-2015
10:32 – 10:34 = 2 min.
 2 u. 4 min.
Mailcontact
30-12-2015
23:25 – 23:30 = 5 min.
 2. u. 9 min.
Teksten gelezen
30-12-2015
23:30 – 23:32 = 2 min.
 2 u. 11 min.
Mailcontact
2-1-2016
22:45 – 23:05 = 20 min.
 2 u. 31 min.
Opzetten Teksten op eigen site zoals To Do Lijst
5-1-2016
14:05 – 14:55 = 50 min.
 3 u. 21 min.
Mediastrategie aangepast, teksten en mailcontact
1)
3 uur
 strippenkaart
 besteed
 7-1-2016
12:07 – 12:30 = 23 min.
 3 u. 44 min.
Tel.cont.: Drukwerk, website, alg. zaken
7-1-2016
22:12- 22:35 = 23 min.
 4 u. 07 min.
Mediastrategie aangepast
11-1-2016
13:23 – 13:24 = 1 min.
 4 u. 08 min.
Tel. Contact: M.b.t. Logo en datum afspreken
12-1-2016
10:15- 10:30 = 15 min.
 4 u. 23 min.
Mediastrategie aanpassen
12-1-2016
11:35- 11:55 = 20 min.
 4 u. 43 min.
Opzetten Teksten op eigen site plaatsen en aanpassen zoals Briefing en Mediastrategie
12-1-2016
11:55- 12:05 = 10 min.
4 u. 53 min.
Drukwerkkosten bekeken Flyerzone en zodoende Briefing aangepast.
12-1-2016
12:05- 12:35 = 30 min.
5 u. 23 min.
Schrijven persbericht opening
13-1-2016
10:24 – 10:26 = 2 min.
 5 u. 25 min.
Mailcontact m.b.t. inloggegevens en link mediastrategie / agenda
 13-1-2016
 10:30 – 11:05 = 35 min.
 6 u.
 Schrijven mailingbericht opening
2)
3 uur
 strippenkaart
 besteed
 14-1-2016
 10:25 – 10:35 = 10 min.
 6 u. 10 min.
Drukkosten raambelettering uitzoeken
 14-1-2016
 10:36 – 10: 44 = 8 min.
 6 u. 18 min.
Tel. Cont.: Raambelettering en Agendapunten
 14-1-2016
 11:25 – 11:30 = 2 min.
 6 u. 20 min.
Offertes aangevraagd raambelettering
 14-1-2016
 13:35 – 13:40 = 5 min.
 6 u. 25 min.
Teksten op server geplaatst en aan Documenten gelinkt.
 14-1-2016
 13:40 – 15:00 = 1 u. 20 min. – 20 min. = 1 u.
 7 u. 25 min.
Beeldmateriaal zoeken website, drukwerk en display
15-1-2016
13:10 – 16:00 = 2 u. 50 min.
9 u. 15 min.
Bespreking drukwerk
3)
3 uur
strippenkaart
besteed
17-1-2016
21:15 – 22:00 = 45 min.
10 u.
Beeldmateriaal, huisstijl, tekst
18-1-2016
12:45 – 13:35 = 50 min.
10 u. 50 min.
Contacten gezocht voor mailing
19-1-2016
10:15 – 11:30 = 1 u. 15 min.
12 u. 5 min.
Visitekaartjes, telefonisch overleg
4)
3 uur
strippenkaart
besteed
20-1-2016
11:02 – 11:30 = 18 min.
12 u. 23 min.
Tel. bespreking
11:30 – 11:35 = 5 min.
12 u. 28 min.
Visitekaartje aangepast
14:48 – 15:30 = 42 min.
13 u. 10 min.
Offertes opgevraagd raambelettering
15:30 – 15:34 = 4 min.
13 u. 14 min.
Visitekaartje Anneloes
16:30 – 16:34 = 4 min.
13 u. 18 min.
Visitekaartje aangepast
20:35 – 21:00 = 25 min.
13 u. 43 min.
Alle bestanden gereed gemaakt voor Tessa
21-2-2016
10:30 – 11:20 = 50 min.
14 u. 33 min.
Opzet posters
22-1-2016
14:47 – 15:26 = 39 min.
15 u. 12 min.
Telefonisch overleg
5)
3 uur
strippenkaart
besteed
23-1-2016
12:20 – 12:40 = 20 min.
15 u. 22 min.
Poster + flyer
 25 -1 – 2016
 tussen 14:00 en 15:30 = 30 min.
 15 u. 55 min.
Visitekaartje, mails (door)gestuurd
 27 – 1 – 2016
 tussen 13:00 en 16:45 uur = 1 u.
 16 u. 55 min.
 Mails en aan poster gewerkt
 29 – 1 – 2016
 15 min.
 17 u. 10 min.
Aan poster gewerkt
 3 – 2 – 2016
 tussen 11:10 en 13:15 u. = 15 min.
 17 u. 25 min.
 Aan poster en visitekaartje gewerkt
 4 – 2 – 2016
 tussen 16:00 en 22:00 u. = 2 min.
 17 u. 27 min.
 Mails
5 – 2 – 2016
tussen 11:25 en 17:45 u. = 2 min.
17 u. 29 min.
9 – 2 – 2016
tussen 11:00 en 13:45 u. = 45 min.
18 u. 14 min.
Tekst flyer, persbericht, mails
6)
3 uur
strippenkaart
besteed
10 – 2 – 2016
tussen 14:10 en 22:20 u. = 2 u.
Research Facebook, kranten of- en online, persbericht geschreven, ballonnen leveranciers gezocht en mails
11 -2 – 2016
tussen 7:45 u. en 13:30 u. = 1 u. 30 min.
21 u. 44 min.
Mails, persbericht opening, flyer voor mail en Facebook en tekst mailing opening
7)
15 – 2 – 2016
3 min.
21 u. 47 min.
Mails, persbericht verzonden
16 – 2- 2016
tussen 10:15 en 13:45 u. = 2 u.
23 u. 47 min.
Mails, contacten – persberichten versturen naar / ondernemers en op Facebook plaatsen
17- 2- 2016
15:22 – 16:05 u. = 13 min.
24 u.
“>Mails, contacten – persberichten versturen naar / ondernemers en op Facebook plaatsen
8)
18 – 2 – 2016
tussen 10:15 en 13:45 u. = 30 min.
24 u. 30 min.
Mails, contacten – persberichten versturen naar kranten / ondernemers en op Facebook plaatsen
19 – 2- 2016
16:00 – 16:30 u. = 30 min.
25 u.
Contacten – persberichten versturen naar kranten / ondernemers en op Facebook plaatsen
24 – 2 – 2016
1 min.
25 u. 1 min.
mails
29 – 2- 2016
1 min.
25 u. 2 min.
mails
2 – 3- 2016
tussen 14:30 en 15:15 u. = 30 min.
25 u. 32 min.
Telefonisch contact i.v.m. adverteren
3 – 3- 2016
tussen 11:10 en 13:13 u. = 1 u. 15 min.
26 u. 48 min.
Mails, telefonisch contact i.v.m. adverteren, kosten en oplagen adverteren uitgezocht
tussen 7 – 3 en 7 – 4 – 2016
5 min.
26 u. 53 min.
Mails
tussen 1 -3 en 6 – 4 – 2016
20 min.
27 u. 13 min.
Telefonisch contact, to-do-lijst
9)
14 – 4 – 2016
11:00 –
to-do-lijst en mediastrategie aangepast