03) Begroting

Kosten vs baten.

Het budget van verleden, heden of toekomst, is een belangrijke factor om te bepalen welke koers je gaat varen of hebt gevaren. Maar heb je hiermee bereikt wat je voor ogen had en wat kun je met het budget dat gereserveerd is voor een toekomstige campagne?
Hiervoor zet ik de volgende zaken op een rijtje:
– Media-uitingen
– Budget
– Uitgaven
– Resultaat na campagne

Met behulp van statistieken geef ik je een overzicht, voeg daar de cijfers aan toe die uit deze analyse zijn gekomen en zet vervolgens de punten op een rijtje die goed, minder goed en slecht scoorden.
Deze rapportage kun je vervolgens gebruiken voor de stappen die je gaat maken en mijn creativiteit er op los laten gaan om concepten op te zetten die te maken hebben met: Unique Sellingpoint(s), Innovatieve ideeën, Ingenieuze plannen en Mediastrategie.

Deze gegevens kan ik voor je invoeren in daarvoor bestemde software of app zodat je een duidelijk overzicht krijgt van de behaalde resultaten, d.m.v. grafieken en resultaten.

Kijk ook op de pagina: Meetbaarheid.

Mijn basistarief is 500, – euro (excl. (externe) onkosten) omdat deze afhankelijk zijn van hetgeen er verricht dient te worden. Heb je zelf reeds het één en ander in kaart gebracht of in een systeem staan, dan is dat uiteraard minder werk, dan dat dit nog gedaan moet worden.