Over Odile en haar werkzaamheden

Als doorgewinterde allround vormgever met ruim 20 jaar ervaring in de audiovisuele, interactieve en grafische media, als concept- en format-developer, projectmanager en ideeënbedenker, kwam ik tot de conclusie dat ik een adviserende functie met creatieve inslag meer ambieer dan dat ik nog louter als vormgever werkzaam wilde zijn. Maar ik heb hier wel talent voor en dat wil ik je als ontwerper toch graag aanbieden.

Mijn werkwijze is vanwege deze achtergrond geen doorsnee marketing of pr methode die ik op een opleiding heb geleerd. Door het maken van een ontwerp, het geven van advies aan klanten en workshops over media en vormgeving kom ik keer op keer met zaken waar men zelf nog niet aan gedacht of nog niet vanuit een andere kant bekeken heeft. Het kan aan hun aandacht ontsnapt zijn of ik maak combinaties van media uitingen die een bedrijf een ander perspectief geeft om mee verder te kunnen. Zo ook in beeld.

Dat ik me daarbij richt op duurzaamheid en MVO en dan met name met Bio- / Ecologisch, Organisch, Biodynamisch, Fysiologisch, Natuurlijke Gezondheid en Hergebruik producten en diensten, heeft met mijn persoonlijke drijfveer te maken.

De rode draad die ik hierbij volg bevat de volgende kernwoorden:
– Stijl,
– Sfeer,
– Kleurgebruik,
– Vorm,
– Lettertypen,
– Layout,
– Innovatie,
– Mediamogelijkheden,
– Doelgroep,
– Groene Toekomst,
– Welzijn van jouw bedrijf.

Dit alles met een groen tintje. Dat is voor mij namelijk geen toekomstmuziek, maar echte toekomst waar ik graag aan meewerk.

Gemiste kansen vind ik zonde. Ik geloof in doen, want met stilzitten bereik je niets of te weinig. Ja-maars, wil ik alleen maar horen als er ergens geen of onvoldoende tijd, budget of mogelijkheden zijn om het door te blijven zetten. Maar zelfs dan kom ik vast op iets om het toch voor je te verwezenlijken, want ik ben erg creatief en kom als ideeënbedenkster op allerlei lucratieve zaken die jouw bedrijf verder kunnen brengen. En dat, is voor mij uiteraard het leukste aan mijn vak.