Voor starters

Als je net begint of bent begonnen heb je al wel een naam voor je bedrijf en wellicht een idee voor een logo, kaartje of site, maar je prioriteiten liggen veelal ergens anders. Tenzij je een webshop begint, dan weet je wat je wilt verkopen en welk middel je daarvoor gaat gebruiken. Dat je één van de 40.000 webshops bent, met ieder een eigen specialisme, of een gelijke, is tevens een factor die met het inzetten van de juiste mediatools overwonnen kan worden.

Een huisstijl die bij je past is hierbij echter ook van belang, want wat wil je uitstralen? Wie ben je, wat doe je, wat verkoop je, wat zijn je diensten of de service die je biedt? Als je dat helder hebt bedenk je dan wat voor kleuren, lettertype en vorm daarbij passen, om deze vormgeving vervolgens in alle mediafacetten door te voeren, want zo wordt het een rode draad van herkenning.

Media is echter een groot begrip met vele mogelijkheden die wel of juist niet bij jou en je bedrijf passen, waar wel of geen budget voor is, of waarvan je het bestaan niet of nauwelijks wist. Dan kan het handig zijn omdat even op een rijtje te zetten om vervolgens een plan- de-campagne uit te zetten.

Ter voorbereiding kun je bij mij 30 min. aanschuiven voor een 1e opzet van je logo of een media advies en heb je na uitvoering nog een gesprek van 30 min.. Ik stel vragen over je bedrijf, wat je doel is, je product en dienst, wie je wilt bereiken, welke gedachte er achter zitten en waar je heen wilt. Kortom, ik wil weten wat je wilt, je wensen zijn en hoe je het zelf ziet, alvorens ik een opzet met je ga maken. In wezen is dit een ondersteunend adviserend gesprek m.b.t. de vormgeving van je bedrijf of als je die reeds hebt, over media en je plannen.

Na onze ontmoeting werkt iemand uit mijn netwerk je logo uit tot het gewenste resultaat en krijg je vervolgens alle varianten die je nodig hebt voor print, web, presentaties ed. Hiermee kun je de volgende stap nemen, de vormgeving van je huisstijl. Hier betrek ik andere professionals bij die dit voor je kunnen vervaardigen. Maar je mag er uiteraard ook zelf mee aan de slag gaan of het door iemand anders laten uitvoeren.

Indien je komt voor een adviserend gesprek, werk ik ons gesprek uit tot een verslag.

Mail of bel me en je krijgt op voorhand een vragenlijst toegestuurd. Door deze in te vullen ben ik reeds op de hoogte van je (toekomstige) werkzaamheden.