Wat begon als hun eerste Freespirits Community Village is inmiddels Avalon geworden. Een mooie plek gelegen in Den Hoorn waar ze een jaar geleden een start hebben gemaakt voor het creëren van hun doelen, om deze vervolgens verder uit te breiden. Alle hulp is welkom, dus als je interesse hebt om er vrijwilliger te worden, een (praktijk)ruimte te huren, les te geven of te volgen, er te wonen, te investeren of het hebben van een rondleiding (voor serieus geïnteresseerden), neem dan contact met hen op.

Onderstaand een aantal ontwerpen en promo’s die ik voor destijds Free Spirits Community gemaakt heb. De onderwerpen zijn nog steeds actueel voor deze Avalon locatie.

Al het beeldmateriaal is eigendom van Odile – Picture to Picture en mag door de medewerkers van Free Spirits Community gebruikt worden ter promotie van hun werkzaamheden. Voor overig gebruik dient men contact met hen en mij op te nemen. Niets van dit materiaal mag gedupliceerd, gekopieerd of gedeeld worden met derden zonder toestemming.