Geen woorden maar daden, dat is waar uitvoering voor staat. In dit geval kun je een keuze of combinatie maken uit de volgende zaken:

01) Nieuwe of Re-styling Huisstijl
Mocht er uit komen dat je huisstijl niet (meer) voldoet aan hetgeen je voor ogen had, dan kan ik of een advies of een eerste ontwerp van een nieuw of gerestyled logo voor je opzetten en één van de mensen waar ik mee samenwerk er bij betrekken.

02) Nieuwe of Restyling website
Mocht er uit komen dat je site niet meer voldoet aan je wensen, dan kunnen we bespreken wat we daar aan gaan doen. Een compleet nieuwe site is namelijk niet altijd noodzakelijk en vaak komt het neer op een aantal eenvoudig door te voeren veranderingen. Dat bepaal je geheel zelf.

03) Flowchart
Of je site nu vernieuwd dient te worden, al dan niet naar aanleiding van mijn rapportage of je wilt een gehele nieuwe site, dan is het handig om te beginnen met een flowchart.

04) PR en Marketing beleid en Communicatie
Met deze zaken kun, zowel in- als extern, je vele kanten op en waarschijnlijk heb je reeds het één en ander uitgezet. Met een frisse blik op dat wat gedaan is, jullie huidige strategie en toekomstplannen maak ik een nieuw plan waarin ik facetten verwerk die voor jouw bedrijf werken.

05) Mediastrategie
Een mediastrategie is bepalen welke vorm van media je op welk moment waar gaat inzetten.

06) Sponsoring
Bij Consulting punt 4 (Reclame uitingen) en 6 (Deelname aan (tv- of radio-) programma’s of event / congres) komt reeds het één en ander naar voren over sponsoring en participatie.

In dit geval ga ik in op de volgende twee punten:

  • Sponsors zoeken
  • Sponsor zijn

1) Sponsor zoeken
Dit is een heel leuke sport met veel uitdagingen, overredingskracht en doorzettingsvermogen. Iedere sponsor die door mijn toedoen wilt deelnemen geeft een enorme kick, want zo wordt het doel bereikt waar ik me voor inzet.

Om het te verwezenlijken heb je de volgende middelen nodig:

  • Financiële
  • Materiële
  • Diensten
  • Personen

2) Sponsor zijn
Zelf sponsor zijn betekent dat je op wat voor manier dan ook wilt participeren en wel om verschillende redenen. Deze zijn gelijk aan punt 1, maar dan op jouw gericht.

Met al deze zaken kan ik je helpen om zowel wegwijs te worden in de mogelijkheden als dit proces te begeleiden.