Bij mijn portfolio kun je zien wat ik zoal voor wie heb gedaan. Ik breng graag de mooie mensen die ik ontmoet en daarmee hun werkzaamheden en of projecten in beeld. Dit ter informatie aan derden, ter inspiratie en wie weet als motivatie om deze aarde een stukje mooier te maken.

Ik heb het één en ander op vrijwillige basis gedaan maar helaas kan ik van alleen lucht niet leven, dus als je me wilt steunen zodat ik dit kan blijven doen en bijvoorbeeld kan investeren in apparatuur, promotiemateriaal, soft- en hardware, reparatie, onkosten ed., dan zou een donatie voor van harte welkom zijn.

Dit kun je doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer: NL13KNAB0607556455 t.n.v.: Odile – Picture to Picture. Zet daarbij dat het om een Eenmalige gift of Periodieke gift gaat (deze kun je per maand, kwartaal of jaar instellen) en verder niets! Dan kan ik het in de boekhouding noteren als donatie en is het BTW en belastingvrij. Zou je me vervolgens een mailtje willen sturen zodat ik je hartelijk kan bedanken? Op voorhand hartelijk dank!

Wil je alsnog een factuur of mij inhuren? Neem dan contact met me op.

Of mij liever op andere wijze steunen? Kijk kan op de pagina Betalingsmogelijkheden voor andere opties.

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Odile