Al van jongs af aan heb ik een passie voor fotograferen en filmen. Vandaar dat ik een studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, afdeling Kunst en Mediatechnologie, voor de richting Beeld en Mediatechnologie ging volgen, die ik in 1998 heb afgerond als Mediavormgever.

Door diverse ontwikkelingen op het mediagebied, de vraag van klanten en mijn autonome wijze van leren, werd ik allround vormgever, maar daar ligt mijn ambitie niet meer. Al zet ik deze wanneer nodig wel in.

Met dat beroep heb ik zo’n 24 jaar ervaring in de:

  • Audiovisuele,
  • Interactieve
  • en Grafische media,

ben ik tevens werkzaam geweest als:

  • Concept- en format-developer,
  • Projectmanager,
  • Tekstschrijver,
  • (web)Redacteur,
  • Media consultant
  • en Ideeënbedenker.

Daaruit voortvloeiend werd ik Media Consultant, want spontaan netwerken en mensen / bedrijven helpen doe ik graag.

Leergierig als ik ben, kwam ik er al doende achter dat ik goed ben in het doen van research, om dit vervolgens toe te passen en te fungeren als wandelende databank, waar onderzoeksjournalistiek en teksten schrijven een deel van uitmaakt en mij veel plezier geeft.

Wat mij nog meer plezier geeft is fotograferen. Al jaren maakte ik voornamelijk privé foto´s (waar ik soms ook wel voor gevraagd werd), af toe zakelijk en maakte ik portretten van mensen, veelal kinderen op school in al hun spontaniteit.

Maar ik heb tevens een voorkeur om de natuur te fotograferen en mens en dier in die omgeving. Volgens bekenden, toenmalig collega´s en klanten blijk ik daar een talent voor te hebben.

Door mijn studie, werkzaamheden in de media, al jong een passie voor films te hebben en met een camera op pad te gaan is dat gevoel altijd gebleven, maar monde het niet tot uit tot een carrière in de filmindustrie.

Inmiddels is het tij gekeerd en interview ik mensen, maak promo’s, reportages en monteer deze zoals je bij mijn portfolio kunt zien.

Ik vind het heerlijk om de boer op te gaan met mijn apparatuur, de meest interessante mensen te ontmoeten, met hen in gesprek te gaan en hen in beeld te brengen. Vandaar de keuze om hier professioneel mee verder te gaan.


Wat niet uitsluit dat ik mijn kennis, ervaring en talenten voor alles wat ik verder kan en inzet wanneer nodig of er naar gevraagd wordt.