Ondanks dat ik al jaren ervaring heb in de media, heb ik besloten om mijn bedrijf, Odile – Picture to Picture, op te starten. Ditmaal gericht op fotografie en film, maar mijn expertise en ervaring zet ik uiteraard nog in wanneer daar vraag naar is.

Om die nieuwe start te maken heb ik een aantal zaken nodig die, helaas, geld kosten. Ik heb uiteraard reeds van alles in huis om mee te werken, waarvan sommige apparatuur een upgrade nodig hebben, aan vernieuwing toe zijn of wat ik voor pr en marketing doeleinden nodig heb.

Mocht je mijn werk waarderen en me willen helpen, dan zou ik het zeer op prijs stellen als me wilt helpen. Dan kan ik verder met mooie beelden schieten, interessante mensen interviewen, reportages en promo’s maken en waar er nog meer vraag naar is. Veelal in het teken van het bouwen aan een mooiere wereld.

Onderstaand een lijst van benodigdheden, incl. de kosten, zodat je kunt zien waar ik het aan besteed. Mocht je echter een betere oplossing hebben, een leuk adres of een leverancier van het één of ander, dan verneem ik het graag.

Wil je DONEREN? Help Odile de winter door! Mijn dank is groot.

ONDERWERP

Snellere computer / laptop

of Snellere computer / laptop

Externe harde schijf

Server

Fotocamera

Lenzen

Filmcamera

Accessoires

Microfoon

Visitekaartjes

Flyer

Folder

Adverteren

EXTRA INFORMATIE

Upgrade

Nieuw

5 TB

Canon 5D Mark IV

50 mm, 70-200 mm, 16-35 en 100 mm macro lens

XA60

KOSTEN

€ 1.500, –

€ 3.500, –

€ 500, –

€ 800, –

€ 2.750, –

€ 2.500, –

€ 1.700, –

€ 1.000, –

€ 150, –

€ 80, –

€ 100, –

€ 200, –

€ 450, –